Sonja Marjamäki

Sonja Marjamäki

Hyppytekniikkakouluttaja 2014
Kuopio, tilattavissa kaikkialle Suomeen.
Hyppytekniikkakoulutusta eri lajeihin.

sonja.marjamaki@hyppykaari.fi
www.hyppykaari.fi
0405063794

Tarjonta: peruskurssit, jatkokurssit, muut, räätälöidyt kurssit, yksityistunnit, videokonsultaatiot. Tarjoan myös agilitykoulutusta.
Milloin: arki-iltaisin, viikonloppuisin

Erityisosaaminen ja mielenkiinnon kohteet: Olen kouluttanut hyppytekniikkaa vuodesta 2014 lähtien ensi kurssimuotoisesti ja toiminimeni, Hyppykaari, perustamisen jälkeen kuukausittain järjestettävinä hyppäreinä. Minulla on kokemusta monen eri koirarodun sekä lajin hyppytekniikkakoulutuksesta. Kouluttamisessa panostan siihen, että koiran omistaja saa selkeät jatko-ohjeet siitä, miten edetä hyppytekniikkaharjoitteiden kanssa omatoimisesti, sillä vain säännöllisellä harjoittelulla taataan tuloksia.

Olen kouluttanut omat koirani hyppäämistä vaativiin lajeihin hyppytekniikan kautta. Harrastan koirieni kanssa tokoa, noseworkkia ja rally-tokoa. Päälajini on agility, jota olen harrastanut vuodesta 2009 lähtien. Olen toiminut agilitykouluttajana edustamassani seurassa vuodesta 2012 lähtien. Olen suorittanut Sagin agilityn koetoimitsijan sekä kouluttajan kurssit.

Olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Kehitän taitojani osallistumalla erilaisille kursseille, jotka tukevat niin eläinten kouluttamiseen kuin koirien fysiikkaan liittyviä osa-alueita. 

Siirry sivun alkuun