Miksi treeni hyppykouluttajalta?

Hyppytekniikkakouluttajien koulutus on 6kk mittainen käytäntöön painottuva opintokokonaisuus. Sen aikana kouluttajat omaksuvat Susan Salon menetelmän periaatteet ja niiden soveltamisen käytännössä. Kaikki hyppykouluttavat kurssin kuluessa ohjatusti sekä omia koiriaan että asiakasryhmiä. Hyppäämistä ja siihen vaikuttavien osatekijöiden havaitsemista ja analysoimista opiskellaan sekä livetilanteissa että videoanalyysein. Valmistuessaan hyppytekniikkakouluttajilla on takanaan jo satoja tunteja silmän harjoittamista ja analysointikokemusta.

Perustekniikan opetuksen lisäksi käymme läpi tavallisimpia hyppäämisen ongelmia, niiden syy-yhteyksiä ja erilaisia korjauskeinoja. Kouluttajat saavat teoriaopetusta ja käytännön ohjausta koiran fyysisen suorituskyvyn ilmiöihin eläinfysioterapeutilta.  

Koulutus huipentuu tenttiin ja näyttökokeeseen, joilla varmistetaan että itsenäiseen kouluttamiseen riittävät taidot on saavutettu. 


 
Valitsemalla tällä tavoin koulutetun hyppytekniikkakouluttajan varmistat, että koirasi saa laadukasta harjoitusta.  
 
Voit luottaa siihen, että kouluttaja valitsee koirallesi sopivat harjoitteet ja kertoo myös sinulle, miten ja miksi mikäkin harjoitus tehdään.  
 
Voit luottaa sihen, että harjoitteita käytetään oikein.
 
Voit luottaa siihen, että harjoitteet tehdään koirasi taitotason ja fyysisen suorituskyvyn mukaisesti.
 
Väärin käytettyinä hyppytekniikkaharjoitteet eivät tuota toivottua tulosta ja saattavat kipeyttää, pahimmillaan jopa rikkoa koiran.
 
 
Siirry sivun alkuun