Katja Kontu

Hyppytekniikan kouluttaja

Katja Kontu

Hyppytekniikkakouluttaja 2016
Lohja, tilattavissa kaikkialle Suomeen.

Tarjonta ja lajisovellukset erityisesti palveluskoiralajien ja tokon harrastajille! Agilitykoirille lähinnä hyppytekniikan perusteita.

Tarjonta: peruskurssit, jatkokurssit, muut, räätälöidyt kurssit, yksityistunnit, videokonsultaatiot, pitkät/jatkuvat valmennukset PK-lajien koirille.

Tällä hetkellä hyppyvalmennan vakituisesti muutamaa PK-koirakkoa ja koulutan hyppytekniikan peruskursseilla noin 100 koiraa vuodessa. Osallistun säännöllisesti hyppytekniikkakouluttajille järjestettyihin jatkokoulutuksiin ja päivitän osaamistani myös muilla aihetta tukevilla kursseilla. Olen hyppytekniikan ”perusduunari”, ja hoidankin visaisimmat tapaukset yhteistyössä taitavien eläinfysioterapeuttien, koirahierojien ja/tai hyppytekniikkakouluttajaverkoston kanssa.

Oma erityisosaaminen ja mielenkiinnon kohteet: hyppytekniikka osana PK-tottista ja tokoa, koirien motivaatio ja aktiivisuus, palkkioiden ja vahvisteiden valinta, koirien hyvinvointi, vuorovaikutus, koirien käyttäytyminen ja sen muokkaaminen, käyttäytymisanalyysi.
Tarjoan koulutuksia myös muista aiheista ja koirien smartDOG-testausta!

tikkujuttu@gmail.com

www.facebook.com/tikkujuttu/

tikkujuttu.com

Siirry sivun alkuun