Hyppytekniikan peruskurssi

Peruskursseja pidetaan viikonloppuseminaareina ja iltakursseina. Voit kayda peruskurssin sisallot myos yksareina.

Agilitykoirat: Kurssi kestaa 2-3 paivaa tai harjoituskertaa. Kurssilla käydään läpi teoriassa ja käytännön harjoituksin perushyppytekniikka sekä etäisyyden arvioinnin ja taipumisen perusteet. Kokopaivaisille (7h) kursseille mahtuu 12 koiraa.

Toko- ja PK-koirat: Kurssi kestaa 1-2 paivaa tai harjoituskertaa. Yksipaivaisella kurssilla käydään läpi teoriassa ja käytännön harjoituksin perushyppytekniikka. Kaksipaivaisella kurssilla lisaksi etäisyyden arvioinnin perusteet seka umpihyppy ja kapulan kanssa tehtäviä hyppyharjoitteita. Kokopaivaisille (7h) kursseille mahtuu 10 koiraa.

Kurssi soveltuu työssään tai harrastuksessaan hyppäämistä tarvitseville koirille sekä koirille, joilla on ilmennyt vaikeuksia hyppäämisessä. Harjoitteleminen tapahtuu yksilöllisesti koiran suorituskyvyn ehdoilla ja  perustuu koiralähtöisiin koulutusmenetelmiin sekä Susan Salon hyppytekniikkametodiin.

Osallistumisen edellytykset: Koira vähintään 12kk ikäinen ja perusterve. 

HUOM! Jos sopivaa pentukurssia ei ole tarjolla, myos pennut 4-6kk iästä alkaen voivat osallistua. Alle 12 kk ikäiset koirat harjoittelevat perustaitoja ensisijaisesti speedbumpeilla, eikä niillä treenata korkeuden arviointia ennen 10kk ikää.

SEURAAVAT KURSSIT:

Kesä 2019, katso tarkemmin täältä.

Jos hyppytekniikan peruskurssia ei juuri nyt ole tarjolla,