Ajo-ohjeet

Kentän osoite on Kirkkotie 103A, Siuntio. 

Käänny Kirkkotie 103:n kohdalta hiekkatielle, aja ruskeanharmaalle puuaidalle saakka.

PYSäKöINTI

Pysäköi autosi aidan viereen, mahdollisimman lahelle ojaa tien reunaan niin, etta ohitse mahtuu ajamaan myös isolla rekalla naapuritalon pihaan. Ota mallia kuvasta. Jos aidanvierusparkki (P1-P3) on jo täynnä, aja sisään isommasta portista ja pysäköi oikealla olevalle levennykselle (P4-P6).

Kulku kentälle

Pysäköintipaikan P2 kohdalla aidassa on pieni portti. Kulje siita kentälle.  Kävele portista suoraan eteenpäin vanhaa peltotien pohjaa n 50 m.  Kenttä sijaitsee tontin takanurkassa peltojen ympäröimänä.

Koirien lämmittely

Koirat voi käyttää tarpeillaan Kirkkotielle johtavalla hiekkatiellä ja Kirkkotien varrella. Pidempään lenkittämiseen sopii esimerkiksi Suitian linnatie, kirkolta 100m Lohjan suuntaan. Pellot täällä houkuttelevat kulkemaan; ne ovat kuitenkin kaikki viljely tai rehutuotannossa -> pysythän tien puolella, kunnes vilja on puitu.

 

Muut toimintaohjeet

  • Pidä koirasi aina hihnassa piha-alueella, lähiteilla ja vuoroasi odottaessasi. Alueella liikkuu lapsia ja riistaa.
  • Kerää nurmikkoalueille tai tielle osuneet kakat pikkuportin vieressa olevaan ”kakkapostilaatikkoon”. Tienvarren puskiin osuneita jätöksiä ei tarvitse kerätä.
  • Vältä turhaa koirien haukkua parkkipaikan ympäristössä ja kenttätiellä. Jos koirasi haukkuu autossa odottaessaan, ota häkki kentälle mukaan –  rauhallinen odottelupaikka järjestyy kentän vierestä estevajasta.
  • Tule suoraan kentälle siihen kellonaikaan, jolloin vuorosi alkaa. Odottele koiratarhan ja pellon välissä, isojen kuusten tuntumassa. Tunnilta poistuvat koirat kiertävät kuuset ja tarhan toiselta puolen, niin vältämme turhat kohtaamiskähinät.